söndag 20 mars 2011

Halva helgen...

Fredagskvällen var jättetrevlig. Efter lite prat och vin hos Malén gick vi till JPs där vi träffade Per och Palle. Lite mer vin, god mat och mer prat. Efter ett tag kom även Bissen och två vänninor till henne. Lite senare gick vi åter hem till Malén där vi fortsatte att ha trevligt fram till ca 02. Jag sov över hos Malén, vaknade redan 6.30 och vid 7-tiden på morgonen promenerade jag genom ett folktomt och soligt Malmö till Centralen där jag tog tåget hem. Handlade frukost med hem.

Vid tretiden var det dags att åter bege sig in till Malmö, denna gång i bil, tillsammans med Bengt och hundarna. Vi skulle på middag hemma hos Johanna och Mats. Bengt och Mats pappa Kurt fyller år med några dagars mellanrum, så våra barn tyckte det var ett bra tillfälle att samlas. Och det tyckte vi med!

Vi hade en jättemysig eftermiddag/kväll. Blev bjudan på en mycket god lasagne med tillbehör - creme fraiche, sallad, fetaost och oliver, och till dessert åt vi marängsviss och lite annat gott. Linnéa var på gott humör och njut i fulla drag av all uppmärksamhet. Hon dansade, sjung och visade allt hon kan. Underbara goa lilla tös!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar