måndag 21 februari 2011

Mer om helgen...

Vi hade som sagt en underbart skön helg i Malmö. Fredag kväll tillbringade vi med Anette och Peter. Vi inledde kvällen med lite vin och tilltugg på vårt hotellrum. Därefter gick vi till restaurang Bröderna M, (tio steg till höger om hotellentrén!) där vi åt förätt, huvudrätt och drack mycket vin. Där blev vi sittande i fyra timmar innan vi gick vidare till Bishop Arms (ca tio steg till vänster om hotellentrén!). Där träffade vi Palle och Marie, (vänner från förr) som anslöt sig till oss när deras sällskap gav upp för kvällen. En mycket trevlig kväll!

Efter en god frukostbuffé på lördag förmiddag gick vi ut i det vackra, men kalla vädret och turistade runt i vår gamla hemstad. Promenerade runt på gamla väster, beundrade hus och spekulerade över hur det skulle vara att bo där.

Vid sextiden kom Lasse och Annette. Kvällen inleddes på samma sätt som dagen innan, och strax innan sju var det dags att bege sig till Bullen, där kvällens mat och dryck skulle intagas. Äntligen fick jag avnjuta deras fantastiskt goda fisksoppa igen, vitt vin till det och kvällen var fulländad. På Bullen stannade vi resten av kvällen och vid 23.30 var det dags att dra sig tillbaka till hotellet. Ytterligare en mysig kväll!

Efter söndagens frukost var det dags att ge sig hemåt, men innan dess hann vi med ett besök hos Johanna och Linnéa, och därefter var vi en stund hos mor. Jonathan åkte med oss hem, och tillsammans med Josefin och hundarna hade vi sen en riktig "slappedag/kväll".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar